Фестивал Ѕуница 2017

Фестивал Ѕуница 2017

Од утре, 19 април, почнува фестивалот „Ѕуница“, кој има за цел да ја промовира ЛГБТИ културата. На програма се повеќе филмови со ЛГБТИ тематика, како и театарската претстава „Да го поздравиш и да ми го бациш“ на Билјана Радиноска.

Влезот на сите настани е бесплатен, а фестивалската програма може да ја преземете тука.