(мк) Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши вонреден надзор врз ТВ Нова 12.09.2017

(мк) Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши вонреден надзор врз ТВ Нова 12.09.2017

Sorry, this entry is only available in мк.