Галерија | Коалиција МАРГИНИ

Галерија

Иницијатива #КонтраБулинг

Маргини во центар – серија дебатни емисии

Коалиција Маргини – Календар 2018

Skopje Pride Weekend 2017 – TRANS-FORMATIONS (Видео документација)

Срамота! Вечер на раскажување квир приказни (Skopje Pride Weekend 2017)

Заштита од насилство и дискриминација во образованието

Интимен поглед на Менхетен после работното време на квир клубовите

Куманово, Штип и Струмица со локални координативни тела против дискриминацијата

Skopje Pride Weekend 2016 – Видео Документација

ФОТО ГАЛЕРИЈА: ИДНИНАТА Е МЕЃУ ТВОИТЕ НОЗЕ

Полароидите на Andy Warhol

Промоција на истражување за родовите разлики и сексуалното однесување кај младите во Македонија

“ДОМА” е онаму кај што е срцето: славење на GRINDR и новата фото-книга на MATT LAMBERT

Skopje Pride Weekend 2016

Феминист(к)и: Што ли си мислеле?

Модул 19: Работа со маргинализирани заедници/групи во ризик

Користењето дроги и живеењето со ХИВ во образованието

Здравствени права на маргинализираните заедници [Охрид, 10 2015]

[Видео] Прес конференција на ХОПС за законот за медицинска употреба на канабис

Прирачник за корисници на дроги при контакт со полиција

Основачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top