Календар 2017

Преземи

Драги луѓе,

со задоволство ви го претставуваме нашиот годишен календар. Огромна благодарност до Жарко Чулиќ за фотографијата, Игор Делов за дизајнот и Васе Доковски за шминка. Посебна благодарност до нашите пријатели кои реконструираа дел од нивните омилени филмски сцени: Биљана Секуловска, Уранија Пировска, Никола Ристевски (Шиндре), Мартина Ристеска и Љубомир Фаизов, Јана Јакимовска, Румена Бужаровска, Ѓорѓе Јовановиќ и Александра Бубевска.