Објавен е мартовскиот број на списанието за сексуалните работнци „ОД НАС ЗА НАС“

Објавен е мартовскиот број на списанието за сексуалните работнци „ОД НАС ЗА НАС“

Во новиот мартовски број на списанието за сексуалните работнци „ОД НАС ЗА НАС“ ќе може да прочитате:

 

Факти за женскиот оргазам

 

Дали навистина тоа го наследив од гените?

 

Нифоманија. Клептоманија.

 

Митови за аналниот секс.

 

Со фитнес вежби до секси тело.

 

Еротски соновник.

 

На следниoт линк можете да ја преземете дигиталната верзија на списанието: „ОД НАС ЗА НАС“