(мк) Комисијата за заштита од дискриминација делува спортивно на Народниот Правобранител и интересите на граѓаните

(мк) Комисијата за заштита од дискриминација делува спортивно на Народниот Правобранител и интересите на граѓаните

Sorry, this entry is only available in мк.