Од нас за нас бр. 2

Од нас за нас бр. 2

zanasВо овој број ќе прочитате:
Исповед на сексуален работник | Митови и заблуди околу контрацептивни таблети | Награди за добрите “сексуални работнички” | Шпанците редовно ги користат услугите на проститутките | Здравје и убавнина | Претставен новиот кондом во спреј | Еротски хороскоп

 

Преземи:
Од нас за нас бр.2 Ноември 2008 (pdf, 4,8 МB)