Овогодинешното издание на Cinedays со LGBT селекција

Овогодинешното издание на Cinedays со LGBT селекција

Овогодинешното издание на Cinedays, во рамки на филмската програма ќе понуди и LGBT селекција. Го поздравуваме овој чекор и им честитаме на организаторите за отвореноста и интересот за LGBT прашањата, кои се маргинализирани и практично избришани од културно-социјалните простори во земјава. Секоја чест!
Во прилог програмата: