Промовиран спотот „За нација без дискриминација“

Промовиран спотот „За нација без дискриминација“

IMG_6907

Комисијата за заштита од дискриминација заедно со Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување и Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“, на 17-ти ноември 2015 година, во ЕУ Инфо Центарот организираше промотивен настан за промоција на видео спотот ,,За нација без дискриминација“.

 

Погледнете го спотот тука: