Програма Недела на гордоста 2015

Програма Недела на гордоста 2015

Почитувани,

Во прилог може да ја преземете програмата за Неделата на гордоста 2015, на македонски и на албански јазик.

За повеќе информации во врска со Неделата на гордоста, обратете се на:

 +389 78 200675  +389 (0)2 3214 269,  +389 (0)2 3256 174, или на:

dragana88dragana@gmail.com

Програма Pride Week 2015 МК ФИНАЛНА     Програма Pride Week 2015 ALB ФИНАЛНА