Објавен е ноемврискиот број на S-Work

Објавен е ноемврискиот број на S-Work

СТАР-СТАР го објави дваесет и шестиот број на онлајн магазинот S-Work во кој ќе ги најдете следниве содржини:

 

 

– The Casual Sex Project е дело на д-р Жана која е македонски секс истражувач и едукатор

 
– Југословенски филмски секс ,,Халоа – празник на курвите “

 
– Инспирација : Мерлин Монро

 

 

„Ако излезам од базенот гола, сакам да ми гарантираш дека кога твоите фотографии ќе се појават на насловните страници на списанијата, Елизабет Тејлор ќе ја нема во тие изданија.“
– Интервју: Фелисија Ана

 

Не сметам дека сексуалната работа е најчестото решение за девојките, но мислам дека е една од повеќето опции, едноставно да избереш дали сакаш да работиш во продавница, во ресторан како келнерка или како сексуална работничка.

 

Новиот број на S-Work можете да го прегледате или преземете овде.