Објавен е дваесет и третиот број на магазинот S-Work

Објавен е дваесет и третиот број на магазинот S-Work

СТАР-СТАР го објави дваесет и третиот број на магазинот S-Work кој ги опфаќа случувањата од сексуалната индустрија. Магазинот во електронска форма можете да го преземете овде или кликнувајќи на сликата погоре.

 

Во новиот број можете да прочитате:
– Групата на ХИВ позитивни луѓе активна на твитер преку нивниот профил и споделува лични приказни за животот со ХИВ, со цел намалување на стигмата и дискриминацијата.

 

– Сторија за првата транс ТВ водителка во Турција.

 

– Непознат шведски фотограф кој правел улични фотографии на сексуални работници во 60-те години во Париз.

 

– Алферд Киниси – некој го слават како херој други го отфрлаат како манијак