Излезе првиот број на списанието Од нас за нас

Излезе првиот број на списанието Од нас за нас

zanas(06.10.2008) Во издание на СТАР, а со подршка од ХОПС, SWAN и SHARP овој месец од печат излезе првиот број на списанието Од нас за нас. Се предвидува списанието да излегува секој месец.

 

За да бидеме поблиску едни до други, да ги споделиме нашите искуства, да слушнеме исповеди на наши колеги, да бидеме во тек со настаните кои се случуваат во областа на сексуалната работа, ние сексуалните работници направивме свое списание, направено ОД НАС ЗА НАС – се вели во инфото за списанието.

Преземи:
Од нас за нас бр.1 (pdf, 1,6 МB)