Објавен дваесетиот број на магазинот S-Work

Објавен дваесетиот број на магазинот S-Work

СТАР-СТАР го објави мајскиот број на магазинот S-Work кој ги опфаќа случувањата од сексуалната индустрија. Магазинот во електронска форма можете да го преземете овде или кликнувајќи на сликата погоре.

Ова се дел од содржините во мајскиот број на S-Work:

 

– Почетоците на Анабела
Секој од нас има своја приказна… Во овој број на нашиот магазин, ви ја пренесуваме автентично приказната на Анабела која работи како сексуална работничка во Македонија.

 

– Фотографии на трансродовите жени во Париз од крајот на 1950-ите и раните 1960-ти

 

– Џина го крева својот глас во име на сите трансексуалци од целиот свет!!!
Секој ден сум благодарна што сум жена, среќна сум што имам мајка и татко кои безрезервно ме сакаат и пријатели кои ме почитуваат и прифаќаат, но би сакала да се промени ситуацијата во мојата заедница.

 

– Најплатените ескорт дами на светот