27-мо издание на билтенот на СВАН

27-мо издание на билтенот на СВАН

Објавено е 27-то издание на билтенот на Мрежата за затапување на сексуалната работа СВАН.

Треба да знаеш за мене- видео за кампањата на македонските секаулни работници

Во Македонија, како и ширум светот, сексуалните работници се турнати на маргините на општеството од страна на комбинација на предрасуди, дискриминација и насилство. Навредите и омразата се секојдевен дел од нивниот живот…Повеќе…


Tais Plus и ХОПС ќе учествуваат на конференцијата за намалување на штети во Ливерпул

Од 25-ти до 29-ти април 2010, во Ливерпул, Англија, каде што и се одржа по прв пат, ќе се одржи 21-та Меѓународна конференција за намалување на штети. Повеќе..

Превземете го билтенот во верзија за печатење овде.