Октомвриски број на С-Ворк

Октомвриски број на С-Ворк

СТАР-СТАР го објави тринаесетиот број на магазинот С-Ворк кој ги опфаќа случувањата од сексуалната индустрија. Преку животот и искуствата во сексуалната работа на авторите надвор од земјава, S-WORK ги пренесува трендовите и развојот на сексуалната работа ширум светот. Магазинот во електронска форма можете да го преземете од линкот подолу во текстот.

 

Ова се насловите во октомврискиот број на магазинот:

Лаура Ангел

Животот после порно филмовите: Исповед на пензиониратинте порно ѕвезди

Азија Карера: Мајка и член на Менса

Тифани Милон: Приватен детектив

Хјустон: Медицинска сестра

Мари Кери: Кандидатка за гувернер

Криси Морган: Посветена христијанка

Гордана Митровиќ: прифатете се себеси и бидете свои

 

Новиот број на магазинот можете да го преземете овде.