Нов број на С-Ворк

Нов број на С-Ворк

СТАР-СТАР го објави дванаесетиот број на магазинот С- Ворк кој ги опфаќа случувањата од сексуалната индустрија. Преку животот и искуствата во сексуалната работа на авторите надвор од земјава, S-WORK ги пренесува трендовите и развојот на сексуалната работа ширум светот. Магазинот во електронска форма можете да го преземете од линкот подолу во текстот.

 

Ова се темите за кои можете да читате во новиот број на магазиот:

 

Најлудите кондоми на светот

 

Ја убил девојката откако на ТВ признала дека е сексуална работничка

 

Бразилските проститутки почнуваат со подготовики за престојното светско првенство

 

Канскиот филмски фестивал и елитната проституција

 

Проституција на стапалата

 

Руска партија бара легализација на проституцијата

 

Новиот број на магазинот можете да го преземете овде.