Објавен јунскиот број на С-Ворк

Објавен јунскиот број на С-Ворк

СТАР-СТАР го објави јунскиот број на магазинот S-WORK кој ги опфаќа случувањата од сексуалната индустрија. Преку животот и искуствата во сексуалната работа на авторите надвор од земјава, S-WORK ги пренесува трендовите и развојот на сексуалната работа ширум светот. Магазинот во електронска форма можете да го преземете од линкот подолу во текстот.

 

Во јунскиот број на магазинот можете да прочитате:

 

КАЛИ БРНС

Кали Брнс е Европска Драг Кралица, перформанс – уметник, писателка, глумица, модел… Она е Гламазонка која плени со својата боженствена природа. Со својот експертски тим и уметничките соработници сите нејзини настапи и перформанси се единствени и посебни. Таа е господарка на авангардата, елеганцијата и естетиката,таа е божица на новата европска драг квин ера, инспирирачка визија на која делата не треба да и се занемарат.

 

 

ИЗЛОЖБА НА ТЕМА СЕКСУАЛНА РАБОТА ВОКАВАДАРЦИ

Изложба со наслов “Спинтрии” на тема “Сексуална работа” беше отворена во музеј галеријата во Кавадарци. Авторка на изложбата е 24 годишната кавадарчанка Симона Манчева која неодамна магистрира на факултетот за ликовни уметности токму на оваа тема.

 

ИСТОРИЈА НА ВИБРАТОРИТЕ

Ако некогаш сте се запрашале како бил создаден еден од најдобрите пријатели на жените, ви ја претставуваме целата хронологија….

 

ШТО СЕКОЈА ЖЕНАМОРА ДА ЗНАЕ ЗА

СЕКСОТ?

Разговорот за сексот и начините на кои што истиот може да го подобрите претставува сосема лесна активност доколку се постават вистинските прашања, па така, лисаракин, докторката и авторка на книгата What’s up down there? questions you’d only ask your gynecologist if she was your best friend, открива како припадничките напонежниот пол да разговараат со својот партнер за овие несекојдневни теми и што е она што секоја жена едноставно мора да го знае за сексот

 

Јунскиот број можете да го преземете овде.