(мк) Реакција по повод говорот на Министерот Тодоров на Собраниската комисија за здравство за законот за прекинување на бременоста

(мк) Реакција по повод говорот на Министерот Тодоров на Собраниската комисија за здравство за законот за прекинување на бременоста

Sorry, this entry is only available in мк.