(мк) Собранието на Република Македонија да побара детални информации за посочените слабости во Годишниот извештај на Комисијата за заштита од дискриминација

(мк) Собранието на Република Македонија да побара детални информации за посочените слабости во Годишниот извештај на Комисијата за заштита од дискриминација

Sorry, this entry is only available in мк.