(мк) Денешниот ден, 26ти Април, во Шпанија веќе 6 години се одбележува како ден за видливост на лезбејките.

(мк) Денешниот ден, 26ти Април, во Шпанија веќе 6 години се одбележува како ден за видливост на лезбејките.

Sorry, this entry is only available in мк.