Проекција на филм: “Life and Death on the A-list”

Проекција на филм: “Life and Death on the A-list”

ЛГБТИ Центарот за поддршка во соработка со ЕГАЛ, ќе го одбележи Меѓународниот ден за борба против ХИВ/СИДА со проекција на филмот “Life and Death on the A-list”.

За таа цел ве покануваме на 01.12.2012 (сабота) во „Менада“ со почеток од 19 часот и 30 минути да присуствувате на проекцијата по која што ќе следи и дискусија.

 

Овој настан е од отворен тип и може да присуствува секој што сака да го погледне филмот но и заедно да допринесеме за информирање на јавноста за превенцијата и борбата против ХИВ/СИДА. Погледнете го видеото подолу, се надеваме дека ќе ве заинтересира и инспирира да ни се придружите.