(мк) Дали Сојузот на пензионери е Унија на патријархални сили на ВМРО-ДПМНЕ?

Драги Аргировски се топи во стисокот на Никола Груевски

(мк) Дали Сојузот на пензионери е Унија на патријархални сили на ВМРО-ДПМНЕ?

Sorry, this entry is only available in мк.