Нов број на списанието „Од нас за нас“

Нов број на списанието „Од нас за нас“

СТАР го објави новиот дваесет и петти број на списанието направено од сексуални работници наменето за сексуални работници „Од нас за нас“. Во новиот августовски број можете да прочитате:

 

 

Ерогени зони

„Дознајте повеќе за ерогените зони со чија стимулација можете да доживеете незаборавен оргазам или барем фантастична фигура…“

 

 

Секс дилеми

„Сигурно безброј пати се најдовте во дилема дали некои нешта во врската се ок: да се спие со бившиот, да се договорите за термин за секс, ако љубениот ви е зафатен – еве што мислат за тоа нашите соговорници…“

 

 

Со арамотерапија против менструалните болки

„Масажата со ароматички масла е многу едноставна…“

 

 

Како да се победи анксиозноста

„Недефинирано чувство на страв, најчесто без некоја особена причина, вознемиреност и загриженост, со еден збор – анксиозност, е едно од најчестите психолошки порметувања…“

 

Анти-беби пилули

„Контрацептивните пилули се воведени  во употреба во 60-тите години од минатиот век. Ги употребувале десетина милиони жени во некој период од животот. Интересно е што постојат мал број лекови кои се во употреба толку долго…“

 

Зошто го сакаме утринскиот секс

„Разбушавена коса, отечени очни капаци, лош здив, желба за дополнителен петминутен сон. Да, да, има многу причини поради кои би го прескокнале утринскиот секс…“

 

 

Љубовен хороскоп за август 2012

 

 

Превземете го новиот број на списанието овде.