Нов број на списанието „Од нас за нас“

Нов број на списанието „Од нас за нас“

Од печат излезе новиот јунски број на списанието направено од сексуални работници наменето за сексуални работници „Од нас за нас“.

 

Во новиот број ќе може да прочитате:

 

Секси приказни

 

Најстарите дами на ноќта

 

Привлечно деколте

 

Алергии предизвикани од сончева светлина

 

Љубовен хороскоп

 

Преземете ја дигиталната верзија на списанието овде.