(мк) Пресуда на Граѓанскиот суд Скопје – изречени мерки за директорот на ООУ ,,Лазо Ангеловски’’ поради насилство кон вработена во училиштето

(мк) Пресуда на Граѓанскиот суд Скопје – изречени мерки за директорот на ООУ ,,Лазо Ангеловски’’ поради насилство кон вработена во училиштето

Sorry, this entry is only available in мк.