Travis Alabanza – Burgerz

Travis Alabanza – Burgerz

 Нарачајте ја својата копија тука: https://www.bookdepository.com/Burgerz/9781786826473

Travis Alabanza имаше настап со ‘Before I Step Outside I love You’ на Скопскиот викенд на гордоста 2018.

Сега се враќа со ‘Burgerz’.

Со BURGERZ го истражува постоењето на трансродовите тела и како преку субверзија на делата на насилство тие може да ја адресираат нивната комплексност.