Конкурс за 2 работни позиции

Конкурс за 2 работни позиции

Коалицијата МАРГИНИ објавува конкурс за работно ангажирање на определено работно време на 2 работни места: Проектен/на координатор/ка и Проектен/на асистент/ка. Работниот ангажман е до крајот на 2019 година со можност за продолжување.

Во продолжение погледнете ги огласите во целост и аплицирајте:

Проектен/на координатор/ка

Проектен/на асистент/ка