Арпилски број на списанието „ОД НАС ЗА НАС“.

Арпилски број на списанието „ОД НАС ЗА НАС“.

Објавен е дваесетипрвиот број на на списанието за сексуалните работнци направено од сексуални работници „ОД НАС ЗА НАС“. Во априлскиот број на списанието ќе може да прочитате:

 

Што треба да знаете за кондомите?

 

Внимавајте на интимната нега.

 

Проблеми со пенисот.

 

Дисменореа (менструални грчеви).

 

Освојувајте со црвени усни.

 

Љубовен месечен хороскоп.

 

Дигиталната верзија на списанието можете да ја преземете овде – Од нас за нас – број 21