(мк) Граѓанските организации бараат итно донесување на Предлог-законот за спречување и заштита од дискриминација

(мк) Граѓанските организации бараат итно донесување на Предлог-законот за спречување и заштита од дискриминација

Sorry, this entry is only available in мк.