Фото | Коалиција МАРГИНИ

Фото

Иницијатива #КонтраБулинг

Заштита од насилство и дискриминација во образованието

Интимен поглед на Менхетен после работното време на квир клубовите

ФОТО ГАЛЕРИЈА: ИДНИНАТА Е МЕЃУ ТВОИТЕ НОЗЕ

Промоција на истражување за родовите разлики и сексуалното однесување кај младите во Македонија

“ДОМА” е онаму кај што е срцето: славење на GRINDR и новата фото-книга на MATT LAMBERT

Skopje Pride Weekend 2016

Модул 19: Работа со маргинализирани заедници/групи во ризик

Користењето дроги и живеењето со ХИВ во образованието

Здравствени права на маргинализираните заедници [Охрид, 10 2015]

Прирачник за корисници на дроги при контакт со полиција

Протест пред Јавно обвинителство Јануари 2015

Марш на толеранција 2014

Уметноста на неуспехот: Афективни странци

Протест пред Јавно обвинителство 13 11 2014

Протест пред Јавно обвинителство 7 11 2014

Недела на гордоста 2014

Член 3

Промоција на Годишен извештај за 2013

Декларација за осуда на говорот на омраза

Основачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top