Видео | Коалиција МАРГИНИ

Видео

Маргини во центар – серија дебатни емисии

Skopje Pride Weekend 2017 – TRANS-FORMATIONS (Видео документација)

Срамота! Вечер на раскажување квир приказни (Skopje Pride Weekend 2017)

Куманово, Штип и Струмица со локални координативни тела против дискриминацијата

Skopje Pride Weekend 2016 – Видео Документација

“ДОМА” е онаму кај што е срцето: славење на GRINDR и новата фото-книга на MATT LAMBERT

Феминист(к)и: Што ли си мислеле?

[Видео] Прес конференција на ХОПС за законот за медицинска употреба на канабис

[Видео] Кој е тука загрозен? Генеалогија на една параноја

За нација без дискриминација

Кој ја пее нацијата: медиуми, молк и хетеронормативна јавност

Досие за едно насилство, игнорирање и гордост

Закон за антидискриминација [И.Гешовска, Б.Ванковска]

Закон за антидискриминација [Џабир Дерала]

Закон за антидискриминација [У.Пировска, проф.М.Најчевска, Д.Миновски]

Закон за антидискриминација [Ж.Трајаноски, Н.Ружин, И.Величковски, Л.Поповска]

Закон за антидискриминација [Савка Тодоровска]

Закон за антидискриминација [А.Михајлов, Б.Гинова, Ј.Ананиевска]

НЕ за хомофобија во образованието

Хомофобија во медиумите

Основачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top