УСНИ – Квир Феминистички Фанзин

Преземи

Во текот на изминатите месеци имавме чест да работиме со извонредна група на млади паметни, ентузијастични и критични луѓе во рамки на Школата за сексуалности, род, политика и култура. Како резултат на серијата предавања и дружби, учесниците одлучија да подготват квир феминистички фанзин. Можете да го симнете на линкот подолу и да уживате во различните текстови и содржини што девојките и момците ги подготвија. Голема благодарност на сите нив.

Благодарност и до УСАИД кои во рамки на партнерскиот проект за Инклузија на ЛГБТИ луѓето го препознаа ова како вредно за поддршка.Основачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top