Прирачник за полициски службеници при заштита на правата на ЛГБТИ лицата | Коалиција МАРГИНИ

Прирачник за полициски службеници при заштита на правата на ЛГБТИ лицата

Преземи

/* Прирачникот е достапен и на албански и може да се преземе од англиската верзија на оваа вест */

 

прирачник полиција каверОсновачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top