Прирачник за корисници на дроги при контакт со полиција | Коалиција МАРГИНИ

Прирачник за корисници на дроги при контакт со полиција

Преземи

Што ако ме фатат со дрога? Дали полицијата може да ме повика на разговор и дали мора да се појавам? Како да го остварам правото на бранител? Ова се само дел од прашањата кои на кои може да најдете одговор во овој прирачник, првенствено наменет за корисници на дроги при контакт со полиција.Основачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top