Подобрување на квалитетот на програмите за лекување зависности од дроги во Скопје

Преземи

Проценка на квалитетот на програмите за лекување зависности од дроги, заснована на мониторингот спроведен од/во заедницата на лицата што се лекуваат од зависност од дроги.

Може ќе ве интересираОсновачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top