Користењето дроги и живеењето со ХИВ во образованието | Коалиција МАРГИНИ

Користењето дроги и живеењето со ХИВ во образованието

Преземи

Koristenje drogi

Анализа на третманот на корисниците на дроги и лицата кои живеат со ХИВ

во средното и високото образование.

Може ќе ве интересираОсновачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top