Календар 2017

Преземи

Драги луѓе,

со задоволство ви го претставуваме нашиот годишен календар. Огромна благодарност до Жарко Чулиќ за фотографијата, Игор Делов за дизајнот и Васе Доковски за шминка. Посебна благодарност до нашите пријатели кои реконструираа дел од нивните омилени филмски сцени: Биљана Секуловска, Уранија Пировска, Никола Ристевски (Шиндре), Мартина Ристеска и Љубомир Фаизов, Јана Јакимовска, Румена Бужаровска, Ѓорѓе Јовановиќ и Александра Бубевска.Основачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top