ХОМОсексуалноста во образованието во Република Македонија | Коалиција МАРГИНИ

ХОМОсексуалноста во образованието во Република Македонија

Преземи

Главен уредник: Жарко Трајаноски
Помошник уредник: Славчо Димитров

Може ќе ве интересираОсновачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top