Годишен извештај на МЗД [2014] | Коалиција МАРГИНИ

Годишен извештај на МЗД [2014]

Преземи

Извештај за работењето на Мрежата за заштита од дискриминација за 2014 година. Извештајот, меѓу другото, има за цел да информира за остварувањето на заштитната функција на телата за еднаквост како и за заштитата од дискриминација, низ објаснување на начинот на кој се постапувало во однос на претставките.Основачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top