Контакт | Коалиција МАРГИНИ

Контакт


КОНТАКТ

Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинални заедници“
бул. Климент Охридски 66 1/3
1000 Скопје
+389 2 3214 269
koalicijaszpmz@gmail.com

ПИШЕТЕ НИ

Име (задолжително)

Е-пошта (задолжително)

Наслов

Порака:

Основачи

  • http://www.hops.org.mk/
  • http://www.hera.org.mk/
  • http://www.egal.org.mk/
  • http://starsexwork.org/?lang=en
  • http://www.izborsr.com/

Донатори

  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество
  • Фондација отворено општество - Македонија
  • Sexual Health and Rights & Public Health Program

Тримесечник


Доколку сакате да го добивате нашиот тримесечник, внесете ја вашата адреса тука

Top